Alla inlägg under mars 2008

Av Lina - 18 mars 2008 21:36

En helt vanlig dag...Jag har jobbat, handlat, tvättat, lagat mat och segat framför datorn och tvn.

Det é "Brothers and sisters" ikväll..men jag funderar faktiskt på att gå och suzza. Jag é riktigt trött nu... 


Imorgon har jag kortdag 7-11. Kanske man ska försöka sig på att göra någon nytta sedan...hmm...skulle behöva sola..så får se...


Tjing

Av Lina - 18 mars 2008 00:03

Nu é det i alla fall städat här..så skönt. Jag har dammsugit, torkat golv, dammat, bytt i säng..osv...Vad härligt det blir att komma hem från jobbet imorgon och det é rent och fint..=)


Nä nu blir det sängen... Börjar jobba klockan 07 imorgon..


Puss och kram


Av Lina - 17 mars 2008 16:18

Åh såg nyss att min blå satinklänning é förstörd!. Sist jag använde den så har jag nog fastnat i kardborren på min jacka....så klänningen é förstörd på ena sidan..Fasiken vad elak jag blir..jag har inte råd mé sånt här..*snyft..


Sen é det inte bara det...det jäklas mé inställningarna på telefonen oxå..Jag fattar inte hur jag ska göra...gaaha.!!=(


Åh snöa gör det ute..jag som skulle gå på stan....Nä nu é jag bara neg. på allt.. Jag blir så less..!!!

Av Lina - 17 mars 2008 12:00

Hej hå.... Måndag då och jag är ledig!=). Jag klev upp för ungefär en timme sedan så jag har fortfarande inte klätt mig....ska väl göra det snart. Jag har i alla fall ätit frukost...havregrynsgröt...tro det lr ej..men det é sant. Jag gillar egentligen inte gröt..men har bestämt mig för att försöka vara lite nyttig under veckorna...så därför har jag börjat mé gröt på morgonen. Jag é faktiskt riktigt stolt över mig själv...*ler...


Idag händer det nog inte speciellt mycket. Jag måste i alla fall städa..... katthår överallt känns det som...Sen har jag även en hel hög mé tvätt som jag måste ta itu mé...tur jag har egen maskin. På eftermiddagen blir det nog en sväng på stan, jag har några småprylar som måste handlas.


GRATTIS grattis till seriesegern i div2 damer....det gjorde ni bra tjejer!

..Själv har jag som ni kanske märkt lagt basketen på is ett tag. Jag har endast spelat en match efter jul och tränat max fyra gånger. Jag kände att jag blev så där fruktansvärt less på basketen..igen...(hmm..inte första gången alltså)...Hörde även att laget tackat nej till ett div1 spel....det blev visst för kort varsel inför kvalet. Lite synd det..men det é som det é...kanske inte ens finns något lag till hösten pga att en del funderar på att flytta...


Nä nu ska jag se till att få något gjort här!

Av Lina - 16 mars 2008 23:19

Lördag: Klev upp tidigt och åkte till Åsele för fisketävling. Det är en lite annorlunda tävling mot vad jag och min familj é vana vid.....man får inte fiska över hela sjön, utan endast i ett inhägnat område. Sen varje gång man får fisk så måste man ropa på en kontrollant som kommer och tar reda på firren...på en vanlig tävling samlar man själv fisken i skryllan. (en låda som man förvara saker i och sitter på under fisket). Lite irri på en sådan här tävling är att man får använda motorisborr...Det stör väldigt mycke för oss som vill ha fiskero...sen é det orättvist eftersom att det går mycket fortare och inte alls é nå jobbigt att borra ett hål mé en motorborr. En annan som använder en vanlig borr är rätt så slut i armarna efter några hål.

I alla fall så var det en rolig tävling...men det gick inte så jätte bra. Pappa var den enda av oss (familjen) som fick pris. Så de blev tyvärr inga 20 000 kr


Efter tävlingen skyndade vi oss hem till min fasters 70 års fest. Det var en mycket trevligt tillställning. Det bjöds bla. på thailändsk mat...kanon gott var det och starkt=)....åh jag älskar stark mat.... Sen blev det även lite godricka för mig så som vin, körbärslikör och det bästa FRYSDRINK. Åh vad jag har saknat den drycken...det var tider det...somrarna..så skoj vi hade..*ler.

Kvällen avslutade jag mé att möta upp J och D för en kebab från Sylos.


Idag har jag jobbat..12-21 och det har gått bra. På eftermiddagen ringde mams flera gånger, men jag hade inte tid att svara. Fick höra sen av syster att mams hade följt mé paps på sjukhuset för att de trodde kanske att han fått en propp i benet. Fasiken vad nervös jag blev, men som tur var så visade det sig att det inte var någon propp och alla prover var bra så de fick åka hem igen...Åh vilken lättnad..jag blev så orolig där ett tag. Min familj é verkligen allt för mig....de ställer alltid upp....ÄLSKAR ER!=)


Nu har jag kikat lite på tv och ätit stekta äggmackor..gott var det. Nu blir det snart sängen. Vet ni..jag é ledig imorgon..underbart..*ler..


Nu har J åkt igen...trist...och jobbigt....


Av Lina - 15 mars 2008 00:01

Efter att jag suttit framför datorn i morse så gick jag faktiskt och la mig en stund. Lat é jag verkligen. Vid halv två tiden kom J hit....och jag fick en försenad födelsedagspresent...en ny telefon..Söt han é!.. Jag har alltid haft Nokia, men nu fick jag en Samsung...lite annat, det tar lite tid innan jag har lärt mig den riktigt. Jag måste i alla fall säga att jag blev riktigt glad=)


Ikväll har jag jobbat 16-21. Sen har det blivit lite vanlijglass och varma hjortron framför tvn..mys..

Nu har jag hållit på att packa inför morgondagen...fiske i Åsele (jo ja fick ledigt) och sen blir det att skynda hem till min fasters 70 års kalas. Det kommer att bli en rolig dag!

Nä nu ska jag nog väcka J som ligger och suzza på soffan...


Puss

Av Lina - 14 mars 2008 10:58

Idag är det då fredag...hmm.. vart tog våren vägen???...skit väder idag oxå....jag blir så trött när det é mulet ute..=(..

Idag så börjar jag jobba klockan 16-21...känns väl rätt så okey, men jag hade gärna vart ledig idag...J kommer ju hem... Inte träffat karln på två veckor nu..men det é som det é, tyvärr.

Jag får väl höra på jobbet idag om jag får vara ledig imorgon då...hoppas hoppas. Jag vill verkligen åka...


Jag har inte så mycket att skriva, det känns om alla dagar é detsamma

Nu blir det duschen..

Av Lina - 13 mars 2008 21:46

Åh vad roligt nu har Mli och Elin skickat mig massa bilder från 1 mars....så roligt att titta på....=)...


Nu é det snart debatt på svt 1...Blondinbella ska ju vara mé....måste kika på den där överklassbruden...=)


Någon fler som ska se det???=)

Ovido - Quiz & Flashcards